Hemmes Parket - Traprenovatie

Screenshot van hemmesparket.nl/traprenovatie
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 3.9/10 - 3 beoordelingen
0 reviews
Misschien heeft u al eens van Hemmes Parket gehoord, ons bedrijf is al sinds 1948 in Eindhoven gevestigd. Wij zijn een klein parketbedrijf met kwaliteit en service op de eerste plaats. Wij werken dan ook uitsluitend met eigen parketteurs die wij zelf binnen ons bedrijf opleiden. Hierdoor kunnen wij het vakmanschap van al onze medewerkers garanderen.

Bij Hemmes Parket bent u ook aan het juiste adres voor traprenovatie. Wij werken met traptreden van 9 of 14 mm massief hout, houtsoort naar keuze. Dus geen laminaat of opgebouwd materiaal van multiplex en 4 mm hout, maar helemaal echt hout!

Adresgegevens

Hemmes Parket - Traprenovatie

Website: www.hemmesparket.nl/traprenovatie

Rubriek

Beoordelingen en reviews van www.hemmesparket.nl/traprenovatie

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.hemmesparket.nl/traprenovatie. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Hemmes Parket - Traprenovatie

Geef uw review of recensie over www.hemmesparket.nl/traprenovatie. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha