Intro-tapijt

Screenshot van intro-tapijt.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Vakkundig uitgevoerd met
de juiste kwaliteitsprodukten

Wij stofferen gewoon zoals het hoort! Bij ons vindt u de juiste kwaliteitsprodukten, specifieke kennis en een optimale projectbegeleiding vanaf vloeradvies tot oplevering. Dit alles in handen van 1 aanspreekpunt. Kwaliteit advisering, flexibiliteit en service staan dan ook hoog bij ons aangeschreven. Alle werkzaamheden worden door onze stoffeerders, vakkundig uitgevoerd volgens geldende fabrieksnormen.

Intro-tapijt stoffering bied een breed assortiment in zachte en harde vloeren. U heeft een royale keuze tussen verschillende soorten tapijt in verschillende kleuren effen of gedessineerd structuren en materialen. Naast tapijt vind u bij ons ook harde vloerbedekking zoals laminaat, marmoleum, rubberpvc en vinyl. Dat maakt het mogelijk om voor praktisch iedere smaak en interieur een passende vloerbedekking te vinden voor elke ruimte! Ook voor het Egaliseren verwijderen van u oude vloer.Bij ons kunt u ook terecht voor het maken van u traploper in elke afmeting.


Gevestigd te: Maarssen

Adresgegevens

Intro-tapijt
Maarssen

Website: www.intro-tapijt.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.intro-tapijt.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.intro-tapijt.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Intro-tapijt

Geef uw review of recensie over www.intro-tapijt.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha