Dierenspeciaalzaak Smolenaers

Screenshot van smolenaersdieren.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Met deze website willen we u een indruk geven wie Dierenspeciaalzaak Smolenaers is.
Wij zijn vanaf november 1996 gevestigd aan de Dries 80 in Weert. Deze winkel is onstaan uit liefde voor dieren en omdat dieren mijn grootste passie en hobby zijn.
Door dat ik bijna mijn hele leven met dieren in de weer ben en daardoor veel praktijkervaring heb op gedaan, wil ik met deze ervaring andere mensen helpen om zo het welzijn van de dieren te verbeteren. Zodat de huisdieren maar zeker ook hun baasjes een leuk leven samen hebben.
Wij werken samen met nederlands meest gerenomeerde voedingsdeskundige op het gebied van honden- en kattenvoeding.
Onze levende have komt van particulieren fokkers [vissen uitgezonderd]. Onze voeders en benodigdheden zijn van goede kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor een totaalpakket voor u huisdier van voeding tot huisvesting, homeopatishe
geneesmiddelen en nog veel meer.
Wij hebben voor elke beurs wat wils en iedereen is van harte welkom. Onze zorg houd niet op bij de deur maar we proberen er voor te zorgen waneer u bij ons in de winkel komt, u met raad en daad bij te staan ook na uw aankoop.
Ik hoop dat u de benodigde informatie vind op deze site die u zoekt anders kunt u altijd contact met ons opnemen.

Met ingang van heden kunt u ook uw producten online bestellen in onze webshop.

Gevestigd te: Weert

Adresgegevens

Dierenspeciaalzaak Smolenaers
Dries 80
6006HT Weert
0495-543313

Website: www.smolenaersdieren.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.smolenaersdieren.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.smolenaersdieren.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Dierenspeciaalzaak Smolenaers

Geef uw review of recensie over www.smolenaersdieren.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha