Van Slageren Keukendesign

Screenshot van vanslageren.com
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Bij van Slageren bent u aan het juiste adres voor een keuken op maat. Een keuken wordt helemaal aangepast aan uw persoonlijke woon- en kookwensen. De keukens zijn van Italiaanse, Duitse en Nederlandse topmerken en bieden voor iedere smaak en ieder budget de juiste oplossing. Van klassieke keukens tot aan de eigentijdse, greeploze design keukens in een grote variŽteit aan kleuren en materialen. Naast keukens biedt van Slageren een uitgebreid assortiment wand- en vloertegels, maar ook inloopkasten, schuifwanden, badmeubelen en bijkeuken meubelen. U bent van harte uitgenodigd om eens een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek in de showroom of kom gewoon eerst eens rustig rondkijken.

Gevestigd te: Schagen

Adresgegevens

Van Slageren Keukendesign
Schagen

Website: www.vanslageren.com

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.vanslageren.com

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.vanslageren.com. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Van Slageren Keukendesign

Geef uw review of recensie over www.vanslageren.com. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha