T Haasje Oosterhout

Screenshot van haasjeoosterhout.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
't Haasje recreatiepark, ook wel camping 't haasje, gelegen in de bosrijke omgeving tussen Breda en Tilburg, heeft in april 2009 de deuren geopend van Haasje Over kids indoor. Haasje Over is een grote binnen speeltuin met regionale allure. Kinderen t/m 12 jaar kunnen heerlijk klauteren, klimmen en spelen en voor de allerkleinsten is er een speciale peuterzone waar zij rustig en veilig kunnen spelen.
Haasje Over is voorlopig dagelijks van 09.00 uur tot 21.00 uur open, niet alleen voor de gasten van het recreatiepark, maar ook voor de mensen uit de regio. Terwijl de kinderen zich vermaken in de unieke speeltuin met het thema boerderij, kunnen de ouders van een lekker kopje koffie genieten op het binnen of buiten terras. Haasje Over biedt de ouders ook de gelegenheid om gebruik te maken van de mooie fitness en welness ruimte, voorzien van o.a. sauna, zonnebank, massageruimte en op reservering kunnen ze terecht in de schoonheids-salon.

Gevestigd te: Dorst

Adresgegevens

T Haasje Oosterhout
Dorst

Website: www.haasjeoosterhout.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.haasjeoosterhout.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.haasjeoosterhout.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel T Haasje Oosterhout

Geef uw review of recensie over www.haasjeoosterhout.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha