Extreme Geluid - Verhuur licht beeld geluid

Screenshot van extremegeluid.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 9.7/10 - 1 beoordeling
1 review
Verhuur / huren licht, beeld en geluid. Audiovisuele apparatuur, geluidsinstallaties, PA verhuur, TW Audio, line-array systemen, regio Eindhoven, Noord Brabant, Zuid Nederland. Extreme Geluid is een vooruitstrevend bedrijf dat voorziet in de elementen licht verhuur, beeld verhuur en geluid verhuur. Bedrijfs- en productpresentaties moeten een blijvende indruk achterlaten op de bezoeker. Extreme Geluid biedt voor elke productie een hoogwaardig facilitair totaalconcept.Gevestigd te: Eindhoven

Adresgegevens

Extreme Geluid - Verhuur licht beeld geluid
Eindhoven

Website: www.extremegeluid.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.extremegeluid.nl

Extreme Geluid - Verhuur licht beeld geluid
toegevoegd op
Zeker interessant verhuurbedrijf voor licht-, beeld- en geluidverhuur in Eindhoven. Ik kom zelf uit de omgeving Tilburg maar omdat zij als eerste werken met gehele geluidinstallatieverhuur en los huren van TW Audio kan ik altijd op Extreme Geluid rekenen. Via deze overzichtelijke productenpagina en website die men keurig up-to-date houdt!
Beoordeling9.8 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit

Beoordeel Extreme Geluid - Verhuur licht beeld geluid

Geef uw review of recensie over www.extremegeluid.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha