Dino tapijt - Dronten

Screenshot van dinotapijt.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 8.2/10 - 1 beoordeling
1 review
Dino tapijt

Gevestigd te: Dronten

Adresgegevens

Dino tapijt - Dronten
Dronten

Website: www.dinotapijt.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.dinotapijt.nl

Dino tapijt - Dronten
toegevoegd op
Voor het eerst laminaat bij Dino gekocht en dit ook door Dino laten leggen. Helaas bleek in een van de planken een 'gaatje' te zitten en na verloop van een paar maanden kwam het laminaat aan de kopse kanten omhoog. Dit gemeld bij Dino. Samen met de leverancier heeft Dino dit ZONDER PROBLEMEN EN/OF KOSTEN opgelost en is de helft van de vloer opnieuw gelegd/zijn de beschadigde planken vervangen. De leggers hebben zelfs geholpen met versjouwen van meubels (verplaatsen en terugzetten) en een probleem met losse planken onder de kamerkast opgelost. Er ging wel even wat tijd overheen, maar er is geen onvertogen woord gevallen in die tijd (lag aan verschillende omstandigheden). Meer dan een goede service en wat mij betreft een aanrader. Fijn dat er een bedrijf is wat Ún het vel niet over de neus trekt (redelijke prijzen) Ún zo'n goede service heeft. DANK DINO TAPIJT!
Beoordeling8.2 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit

Beoordeel Dino tapijt - Dronten

Geef uw review of recensie over www.dinotapijt.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha