Peter Dehing Dance Studios

Screenshot van peterdehingdancestudios.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 8.5/10 - 2 beoordelingen
0 reviews
Peter Dehing Dance Studios kent 7 vestigingen, in het zuiden van Nederland en bestrijkt een gebied van Nijmegen tot Venlo tot Eindhoven. Een hoeveelheid aan dansvakken ( klassiek, jazzballet, tapdans, moderne dans, flamenco, kinderballet, afro-primitief, dansexpressie.) voor zowel amateur als beroeps danser, en ook een interne vooropeiding voor die die iets meer met dans willen en willen doorstromen naar een dansvakopleiding.
Veel gevraagd ook voor workshops, en business events, of voor educatie programma's voor scholen. Aangewezen door het ministerie van OC en W als CKV acceptant.

Gevestigd te: Cuijk, Son

Adresgegevens

Peter Dehing Dance Studios
Son

Website: www.peterdehingdancestudios.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.peterdehingdancestudios.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.peterdehingdancestudios.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Peter Dehing Dance Studios

Geef uw review of recensie over www.peterdehingdancestudios.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha