Beddenspeciaalzaak.nl

Screenshot van beddenspeciaalzaak.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Kalkman Slapen de beddenspeciaalzaak waarbij sinds 1898 advies en service hoog in het vaandel staan. Merken als Auping, Kuperus, Swissflex, Ledorm, Svane, VanDijck, Dauny, Jade, BeddingHouse, Gant etc. vormen de basis van een uitgebalanceerde collectie.
Wij lichten graag de mogelijkheden aan u toe voor het maken van een verantwoorde keuze zodat ook u weer jaren kunt genieten van heerlijk slaapcomfort of het nu gaat om een ledikant of matras we staan u graag te woord. U vindt onze
beddenspeciaalzaak in Bodegraven maar uiteraard kunt u ons ook bellen op 0172-612774 of mailen: info@beddenspeciaalzaak.nl
Op onze site vindt u een link maar de VanDijck webshop waar u 24 uur per dag een keuze kunt maken uit dekbedovertrekken, hoofdkussens, hoeslakens en dekbedden maar ook badtextiel zoals badjassen, handdoeken zijn hier volop bij verkrijgbaar.
Tot ziens in onze beddenspeciaalzaak,
het Kalkman team!

Gevestigd te: Bodegraven

Adresgegevens

Beddenspeciaalzaak.nl
Bodegraven

Website: www.beddenspeciaalzaak.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.beddenspeciaalzaak.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.beddenspeciaalzaak.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Beddenspeciaalzaak.nl

Geef uw review of recensie over www.beddenspeciaalzaak.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha