Haardhout kopen

Screenshot van dehaardhoutcentrale.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 8.2/10 - 2 beoordelingen
2 reviews
De Haardhout Centrale is leverancier van haardhout, houtpellets en houtbriketten voor uw openhaard of kachel van deur tot deur. Of het nu gaat om houtpellets of om ovengedroogd haardhout, alles is online te bestellen en wordt in heel Nederland door ons aan huis geleverd. Het voor u geselecteerde haardhout wordt gedroogd in droogkamers, alwaar de vochtigheid wordt terug gebracht naar een ideaal stookniveau van onder de 20 %. Onze houtpellets (German Pellets) en houtbriketten worden geperst conform de strengste eisen en voldoen hiermee altijd aan de actuele normen. Wat is nu precies een kuub? Wat krijg ik precies wanneer ik een kuub gestapeld haardhout bestel. Schieten deze vragen geregeld door uw hoofd? Wij van De Haardhout Centrale zijn eerlijk over inhoud. Lees meer over eerlijk over haardhout! Indien gewenst kunt u uw bestelling uiteraard ook bij ons afhalen. Onze gecertificeerde producten komen uit duurzaam beheerde bossen, op deze manier dragen wij ons steentje bij aan een beter milieu. Onze houtpellets zijn ook in bulk leverbaar. Informeer naar de mogelijkheden. Bij elke bestelling haardhout of houtbriketten gratis aanmaakhout!

Gevestigd te: Haaksbergen, Neede

Adresgegevens

Haardhout kopen
Neede

Website: www.dehaardhoutcentrale.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.dehaardhoutcentrale.nl

Haardhout kopen
toegevoegd op
Ideaal om zo online je hout te bestellen. Ik heb van tevoren zelfs nog gebeld met 1 van de medewerkers om de levering te bespreken. Ik ben n.l. weinig thuis. Dit was geen probleem. De houtpellets die ik besteld heb waren German Pellets en van perfecte kwaliteit.
Haardhout kopen
toegevoegd op
Handige webshop gewoon online snel je haardhout bestellen. Goed spul en zeker niet duur!

Beoordeel Haardhout kopen

Geef uw review of recensie over www.dehaardhoutcentrale.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha