Modehuis Leurink

Screenshot van leurinkmode.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Onze winkel is net zo leuk als de webshop, al zeggen we het zelf.
Een journalist omschreef LeurinK mode als 'hip met geschiedenis'. Dat vinden we helemaal kloppen.
In onze winkel in Borne vind je maar liefst 1.250 vierkante meter fashion, schoenen, laarzen, sieraden, shawls en tassen van bijzondere merken als Liu Jo, Marc Cain, Pinko, Luisa Cerano, Airfield, Moncler, Patrizia Pepe en By Malene Birger.
Maar er is meer! We hebben de ruime bovenverdieping gereserveerd voor een heel grote collectie feest- en avondkleding. Helemaal geschikt voor iedereen die iets te vieren heeft. Of het nou een beachparty of een gala is. En of jij nu een outfit voor een bruiloft nodig hebt, of je moeder er perfect uit wil zien als moeder van de bruid(egom).

Gevestigd te: Borne

Adresgegevens

Modehuis Leurink
Dorsetplein 3
7622CH Borne
074-2661632

Website: www.leurinkmode.nl

Modehuis Leurink op twitter Modehuis Leurink op facebook Modehuis Leurink op Google+

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.leurinkmode.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.leurinkmode.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Modehuis Leurink

Geef uw review of recensie over www.leurinkmode.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha