Kweekbedrijf Loeffen - Graszoden Online

Screenshot van graszoden-online.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 9.4/10 - 4 beoordelingen
1 review
Kweekbedrijf Loeffen is al meer dan 25 jaar leverancier van graszoden voor particulier en bedrijf.
Graszoden-online is onderdeel van Kweekbedrijf Loeffen. Door een efficiŽnte bedrijfsvoering en lage kosten kunnen wij graszoden,
tuingrond en gazonbemesting leveren tegen zeer scherpe prijzen.

Gevestigd te: Wijchen

Adresgegevens

Kweekbedrijf Loeffen - Graszoden Online
Wijchen

Website: www.graszoden-online.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.graszoden-online.nl

Kweekbedrijf Loeffen - Graszoden Online
toegevoegd op
Makkelijk online besteld en keurig op de gevraagde dag geleverd. Een beetje geschrokken wel van de waarschuwing die we een dag op voorhand kregen, dat er geen garantie geldt als het gras niet dezelfde dag gelegd wordt. (Wat ook wel logisch is als je erover nadenkt) Maar we waren erop voorzien, dus alles netjes de dag van levering gelegd en besproeid. De dag erna begon het gras hier en daar wat dorre plekken te vertonen, allemaal aannemelijk gezien het erg warm was op de dag van leggen en de dagen erna. 6 dagen later is duidelijk te zien dat het gras op de dorre plekken toch niet zo goed aanpakt. 'S avonds om 20h00 geappt met de vraag wat te doen en kregen onmiddellijk vriendelijk antwoord en uitleg. Wat mij betreft is de service tot nog toe onberispelijk en het grootste deel van de zoden heeft wel onmiddellijk gepakt, is nu al mooi diep groen, geen onkruid te bespeuren.
Beoordeling9.6 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit

Beoordeel Kweekbedrijf Loeffen - Graszoden Online

Geef uw review of recensie over www.graszoden-online.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha