Akoestisch adviesbureau HGOadvies

Screenshot van hgoadvies.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Akoestisch adviesbureau HGOadvies verzorgt akoestische rapporten ikv de Wet milieubeheer, Wet geluidhinder Hogere waarden)en bij klachten.
Bij bedrijfsoprichting of verandering kan HGOadvies het akoestisch rapport opstellen tbv de melding Activiteitenbesluit of voor de milieuvergunning. Ook voor de bouw van een woning of appartementen(complex) kan HGOadvies het wegverkeerslawaai, industreilawaai van bedrijven of industrieterrein of het railverkeerslawaai berekenen en hiervoor een akoestische rapportage opstellen. Bij klachten kan de gevelisolatie worden bepaald middels meting of berekening. Bijplaatsing van (nieuwe) apparatuur kan het zgn. bronniveau van de betreffende machine of gereedschap middels geluidmetingen worden berekend. Voor advies of overige vragen zie de website, mail of bel: 0629030343.

Gevestigd te: Grootebroek

Adresgegevens

Akoestisch adviesbureau HGOadvies
Grootebroek

Website: www.hgoadvies.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.hgoadvies.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.hgoadvies.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Akoestisch adviesbureau HGOadvies

Geef uw review of recensie over www.hgoadvies.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha