Almaas Parket

Screenshot van almaasparket.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Wij leveren en leggen parket, houten vloeren, PVC vloeren en laminaat. Heeft u al een parket, houten vloer of trap? Dan renoveren, stofvrij schuren en onderhouden wij deze graag voor u, zodat uw parket, houten vloer of trap er weer als nieuw uitziet.
Wij staan voor betrouwbaar vakmanschap, hebben jarenlang ervaring in advies, service, leggen, onderhoud en schuren van alle denkbare parket of houten vloeren en daar zijn we trots op.
Almaas parket biedt u een totaalconcept aan, we leveren en leggen uw nieuwe vloer en bekleden uw trap met hout, laminaat of PVC overzettreden. Maar we schuren, oliŽn, lakken, waxen of kleuren uw bestaande parket of houten vloer ook graag.
En met onze optimale service maken wij uw woonplezier compleet.Gevestigd te: Haarlem

Adresgegevens

Almaas Parket
Haarlem

Website: www.almaasparket.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.almaasparket.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.almaasparket.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Almaas Parket

Geef uw review of recensie over www.almaasparket.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha